Kisah pelajar, suri rumah serta wanita bekerjaya berjaya bina bisnes bersama AINAA BEAUTY.

Tahun 2020 sudah berlalu, meniggalkan kisah pelbagai kisah suka duka. Ramai yang hilang pendapatan, hilang pekerjaan dan tak kurang juga antara kita hilang orang tersayang.

Tapi tahun 2020 juga ramai sebenarnya yang bangkit! Bangkit untuk naik taraf diri dan kehidupan, naik taraf pendapatan dalam masa yang samaΒ Β membantu orang lain.

SALAM PERKENALAN 😍

Assalamualaikum. Hai, saya Wahibah, atau biasa orang paggil Kak Wawa. Kak Wawa merupakan Master Stockist Ainaa BeautyΒ merangkapΒ  Leader Team NSA SUPERSTAR. Experience Kak Wawa selama 8 tahun dalam bisnes online bermula dengan hanya menjadi dropship sehinggalah menjadi master stokis beberapa produk πŸ’ͺ Kepakaran Kak Wawa ialah membantu pelajar, suri rumah mahupun wanita bekerjaya untuk membina bisnes sendiri, from zero to hero.

MY entrepreneurship JOURNEY

Kisah Inspirasi Usahawan AINAA πŸ’ͺ

Jom kita dengar Kisah Inspirasi Usahawan Ainaa, Suha, pelajar sekolah berumur 17 tahun yang merupakan Stokis Termuda Ainaa Beauty! Dulu Suha bermula dengan DROPSHIP je, berkat tunjuk ajar, komitmen dan kesungguhan Suha, kini Suha dah jadi Stokis!

Play Video

Masih takut-takut nak start bisnes?

Kak Wawa tahu ramai yang nak start bisnes tapi takut-takut. Takut nak start, takut sebab tak pandai, takut sebab tak ada orang guide πŸ˜₯

Sebab tu dalam team, Kak Wawa dah sediakan semuanya 😍 Tak kira lah baru nak start bisnes ke, atau dah lama buat bisnes, Kak Wawa akan guide untuk BINA BISNES bersama dengan Ainaa Beauty.

Visi dan matlamat kita bukan untuk jual produk sahaja, apa yang anda akan belajar merangkumi keselurahan aspek dalam bisnes online, antaranya:

πŸ‘‰ Sales danΒ Marketing
πŸ‘‰ Pengurusan bisnes & kewangan.
πŸ‘‰ Bina & manage team
πŸ‘‰ Letak target yang betul.
πŸ‘‰ Kira kos yang betul.
πŸ‘‰ Manage order dengan sistem.
πŸ‘‰ Bina SOP untuk bisnes.
πŸ‘‰ Cara jimat kos postage dan posmen datang collect kat rumah walaupun hanya 1 parcel!
πŸ‘‰ Nak belajar buat website, Facebook Ads dan Google Ads? Pun kita ada πŸ™‚

Produk AINAA BEAUTY ni ada demand ke?

Produk kecantikan antara produk yang sentiasa ada demand. Ada ke orang taknak cantik dan taknak skin yang sihat?🧐

Alhamdulillah, dah 3 tahun Ainaa Beauty di pasaran. Dah ramai yang berjaya dapat skin yang cantik dan sihat asbab dari konsisten menggunakan produk Ainaa Beauty.

Terlalu banyak feedback positif dari pengguna Ainaa Beauty. HQ Ainaa Beauty sentiasa buat yang terbaik untuk customer dan juga team. Support system dan positive culture inilah salah satu resepi utama kejayaan Ainaa Beauty dan team.

UPDATE 31 OKTOBER 2020

Alhamdulillah, dalam tempoh 10 bulan iaitu Januari – Oktober 2020, Kak WawaΒ berjaya capai REWARD 7 TIKET UMRAH VIP!!! Sponsored by HQ AINAA BEAUTY. Yang paling best, Kak Wawa akan bawa sekali stokis under Kak Wawa yang capai target! Tak sabarnya, semoga dunia cepat bebas dari Covid-19 🀲

Syukur…kejayaan ni bukan milik Kak Wawa sorang. Ini kejayaan bersama team #NSASUPERSTAR!! Tahun 2021 Kak Wawa nak bawa ramai lagi team Kak Wawa, kita sama-sama rasa manisnya kejayaan!

10 KELEBIHAN KAK WAWA DAH SEDIAKAN UNTUK ANDA

STAR ACADEMY Apps

Star Academy ni ialah satu Mobile Apps yang Kak Wawa develop khas untuk team, di mana korang boleh belajar dari basic macam mana nak start, marketing, sales, manage team sehingga la ke urus kewangan bisnes. Ada pelbagai modul, video, bahan marketing, dan copywriting yang korang boleh guna, free! 😱 Semua boleh diakses dalam satu apps je! Nak tengok demo? πŸ‘‰ Klik sini.

LIVE COACHING

Live Coaching melalui Zoom, Facebook Group atau by call.Β HQ Ainaa Beauty pun buat Zoom 2 kali seminggu untuk semua Usahawan Ainaa. Belajar dari basic bagaimana nak bina foundation yang kukuh dalam bisnes. Marketing, sale, cashflow management, semuanya diajar. Tinggal untuk praktikkan je!

WEBSITE

Khas untuk NSA Superstar Leader akan dapat website anda sendiri PERCUMA. Customer boleh order produk atau kalau ada yang nak join team boleh bagi website korang je terus. Baru nampak pro dan trusted ✌🏻

TAK PERLU POS

Dropship tak perlu simpan stok. Tak perlu pos barang. Tak perlu ke pejabat pos tunggu giliran lama, parking pun susah! Ambil order je. Postage semua team Kak Wawa uruskan πŸ€—

Loyalty card

Kak Wawa juga dah sediakan loyalty card untuk korang bagi kat customer. Loyalty card exclusive berserta stiker ini penting supaya customer repeat beli dengan kita, tak cari seller lain dah! πŸ’ƒ

Freegift

Kak Wawa dah sediakan freegift dan korang dapat percuma je. So korang tak payah susah keluar modal nak cari freegift dah untuk customer, boleh jaga margin untung. Tinggal buat sales je! 😎

PROVEN RESULT

Dropship team Kak Wawa dah ramai yang jadi stokis. Yang masih sekolah pun ramai dah upgrade jadi stokis! Kak Wawa sendiri pun start dari dropship je dulu. Tapi ada syarat dia, nak berjaya tak boleh malas! Kena komited usaha, istiqomah dan tawakkal πŸ’ͺ

TAK PERNAH BISNES?

Jangan risau!😊 Kak Wawa memang guide dari basic walaupun korang tak pernah buat bisnes. Dari nak dapatkan jualan yang pertama, hinggalah korang sendiri boleh bina team. Ya, nak berjaya dan grow, kita kena ada team. If you want to go far, go together!

SUPPORT SYSTEM

Korang tahu sendiri kan macam mana founder dan team HQ Ainaa Beauty sendiri bekerja? Mereka sangat komited nak bantu semua Usahawan Ainaa, tak kira yang baru atau yang lama. Group yang supportive ni penting untuk motivate diri capai kejayaan! 🀝

TIADA YURAN

Walaupun macam-macam Kak Wawa dah sediakan untuk team, so far tiada sebarang yuran dikenakan untuk join. Modal kewangan yang anda perlukan ialah hanya untuk dapatkan produk. Yang lain-lain, Kak Wawa dah sediakan tapi in return Kak Wawa hanya perlukan semangat dan komitmen dari anda!

JOM SAMA-sama BERJAYA 2021 πŸ’ͺ

Kak Wawa yakin kalau anda dah baca sampai sini mesti anda berminat kan? πŸ˜‹ Terima kasih sebab dah baca sampai sini. Kak Wawa sekarang tengah open pengambilan agent dan stokis batch 2/2021 😍

Tapi slot sangat terhad taw, tak nak ramai sangat sebab agent yang sedia ada pun dah ramai. Kak Wawa lebih pentingkan kualiti berbanding kuantiti.

Batch kali ni Kak Wawa nak πŸ‘‡πŸ»

0

orang sahaja yang betul-betul komited nak capai kejayaan πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼

70 ORANG TERAWAL SAHAJA.

ISI MAKLUMAT ANDA & KLIK SEND

Pastikan semua maklumat betul sebelum klik Send.

AMARAN : Jangan join jika anda nak cepat kaya tanpa usaha. Ini bukan SKIM CEPAT KAYA yang menjanjikan result lumayan dengan hanya GOYANG KAKI. Kejayaan memerlukan usaha yang konsisten.

error: Content is protected :)